Fotografická súťaž "Obrázky vidieckej Európy"

05.04.2012 08:00

Obrázky vidieckej Európy

Zapojte sa!

Radi by sme Vám oznámili, že Európska sieť rozvoja vidieka spustila zaujímavú fotografická súťaž zameranú na miestne akčné skupiny v rámci celej EÚ. Aby bola úspešná, počítame s vašou podporou!

„Obrázky vidieckej Európy“ sa orientujú na podporu rozvoja vidieka a oslavu rozvoja vidieka v Európe. Súťaž bude zahŕňať kolekciu rôznorodých fotografií, ktoré odrážajú vidiecky život v dnešnej Európe - víťazné príspevky budú vystavené na veľkej výstave v prestížnej budove Berlaymont v Bruseli od 22. júna do 10. júla 2012. Okrem toho budú víťazní fotografi a MAS pozvaní na slávnostné odovzdávanie cien za prítomnosti komisára pre poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka Daciana Cioloşa, dňa 27. júna 2012.

K dodatočným nadväzujúcim činnostiam k oceneniu patrí putovná výstava po celej Európe a viazaná fotokniha, ktorá bude zverejnená neskôr v tomto roku.

Zúčastniť sa nemôže byť jednoduchšie! Súťaž „Obrázky vidieckej Európy“ je pre všetkých profesionálnych aj amatérskych fotografov, ktorí majú bydlisko v niektorom z členských štátov EÚ. Každý účastník môže predložiť toľko fotiek, koľko chce, ale len MAS budú môcť nahrávať obrázky pomocou vlastnej internetovej stránky www.ruralimages.eu. Preto je úloha národných sietí kľúčová, s cieľom zapojiť čo najviac svojich MAS. Odporúčame MAS, aby zvážili organizovanie súťaží na miestnej úrovni, za účelom výberu tých najlepších fotografií, ktoré budú predložené do súťaže „Obrázky vidieckej Európy“.

Mediálny nástroj navrhnutý na podporu tejto iniciatívy na úrovni jednotlivých štátov s cieľom, aby sa zapojilo čo najviac MAS je možné nájsť v dokumentoch na stiahnutie.

Upozorňujeme, že súťaž končí v piatok 18. mája 2012.
V prípade akýchkoľvek otázok alebo žiadosti, píšte prosím, na adresu photoexhibition@enrd.eu.  

Obrázky vidieckej Európy... buďte ich súčasťou!

 

Informačný leták na stiahnutie TU